top of page
pexels-photo-1426718_edited.jpg

Rentoutusvalmennus

Mitä rentoutusvalmennus on?

Rentoutusvalmennus on puheella ohjattua voimavarojen sekä palautumisen vahvistamista erilaisten rentoutusmenetelmien voimin, kuten erilaisin harjoituksin ja jos yhdessä katsomme tarpeelliseksi, myös hypnoosityöskentelynä.

Rentoutusvalmennus auttaa arjen keskellä ja stressaavissa elämäntilanteissa löytämään vahvuuksia ratkaisukeskeisesti ja on myös hyvänä apuna elämäntapamuutoksissa. 

Toimipisteeni on Raumalla ja olet lämpimästi tervetullut vahvistamaan voimavarojasi rentoutumisen keinoin ja löytämään itsestäsi voimavaroja arjen keskelle. Rentoutunut mieli on vastaanottavaisempi uudelle ja rentouden tilasta voimme käsitellä muutostoiveita hyvin tuloksin. 

Rentoutuminen on myös hetki aikaa itselle, oli se sitten lähtöisin muutostoiveesta omassa elämässä tai hetki, joka on pyhitetty pelkästään rentouden ihanille aalloille.  

Hinta rentoutusvalmennuskäynnille on 80€/kerta ja 1 käynti on kestoltaan 1-1/2h. Usein kuitenkin valmennuskertoja tulee olla useampia, jotta pääsemme haluttuihin tuloksiin ja näissä tapauksissa voimme sopia pakettihinnan erikseen. Kun teemme rentoutuksen käynnillä, saat rentoutuksesta jälkikäteen nauhoituksen omaan yksityiseen käyttöösi sinulle toimitettuna. 

Tervetuloa valmennukseen!

Ota yhteyttä!

Löydät minut somesta:

  • Facebook
  • Instagram

Viestisi on nyt lähetetty!

bottom of page