top of page
9EC6FD55-7FB2-4C03-A096-8CF7F1C64718_1_105_c.jpeg
IMG_9947.jpeg

Moikka!

Kukas mnää sit oikke ole? Ja oisko tää sun paikka?

Olen raumalaistunut kotkalainen eli meren ääreltä meren äärelle muuttanut :)

 

Alunperin olen koulutukseltani sairaanhoitaja sekä suorittanut myös ylemmän korkeakoulututkinnon. Rentoutusvalmennuksen, Äänimaljojen, Hoitavan Hengityksen sekä Kalevalaisen jäsenkorjauksen pariin hakeuduin halutessani myös toisenlaista osaamista auttamistyöhön, jota minulle on karttunut vuosien varrella, jotta voin hyödyntää osaamistani kokonaisvaltaisemmin hyvinvoinnin edistämiseksi. Vaikka keskityn tällä hetkellä ainoastaan täydentäviin hoitomuotoihin, löydät tietoni myös Valviran ylläpitämästä Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä JulkiTerhikistä. 

​​​

Pitkällinen kokemus terveydenhuoltoalalta ja erityisesti elämän tärkeimpien kysymysten äärellä, on muovannut näkemystäni elämästä, kirkastanut minulle tartu hetkeen -mentaliteetin sekä ihmisen ja elämän nöyrän arvostamisen ja kunnioittamisen. Voit olla samalla varma, että käynnit ovat kaikin tavoin turvallisia ja tiedot sekä kertomasi asiat pysyvät luottamuksellisina. Aina. 

​​

Ohjenuorina elämässäni ovat ”elä ja anna muidenkin elää” ja "jokainen omalla tavallaan". Meitä on paljon eikä vain yhtä tapaa olla olemassa. Suodaan kaikille rauha olla olemassa omalla tavallaan, omissa kehoissaan. Teen rentoutusmusiikkia koneellista sekä klassisia soittimia yhdistellen ja yksi iso osa persoonaani onkin luovuus ja taiteellisuus. Lapin ja ulkosaariston karu kauneus puhuttelee syvästi.  

Elämästä kuuluu nauttia. Etsin iloa aina pienistäkin hetkistä, vaikka täytyyhän se myöntää, että aina ei ruusuilla tanssita. Silloin pysähdyn hetkeen. Nautin luonnosta, ruuasta ja viinilasista silloin tällöin. Elämä on tehty elettäväksi ja myös nautittavaksi. Haasteita tulee varmasti aina olemaan, mutta valitaan, miten niihin suhtaudutaan parhaamme mukaan. Kun opit ja kykenet rentoutumaan, löydät myös vastauksia ja näkökulmia asioihin helpommin. Tämä myös omalla kohdalla koettua viisautta :)   

Lähetä viestiä 

040 575 2556

Sähköposti

Löydät minut somesta

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page