top of page
IMG_0062_edited_edited_edited.jpg

Kalevalainen Jäsenkorjaus
oppilastyönä

Mitä on Kalevalainen jäsenkorjaus?

Kalevalainen jäsenkorjaus tarkoittaa perinteeseen pohjautuvaa pehmytkudoskäsittelyä eli mobilisaatiohoitoa. Kalevalainen jäsenkorjaus on EU- nimisuojattu ja tieteellisesti tutkittu perinnehoitomuoto, jota kehittää, dokumentoi, valvoo ja koulutuksesta vastaa Kansanlääkintäseura ry yli 30 vuoden kokemuksella. 

 

Korjauksessa yleisesti käsitellään kaikki tuki-ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet jalkapohjista päälakeen saakka kipua ehdottomasti välttäen, kudosten tuntemuksia kunnioittaen ja käyttäen apuna hoidettavan kehon ja erityisesti nivelten omaehtoisia liikeratoja.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella pyritään korjaamaan ja samalla ennaltaehkäisemän tuki - ja liikuntaelinongelmia mobilisoimalla kudoksia, parantamalla aineenvaihduntaa ja mahdollistamalla keholle sitä myötä sen oikeanlainen toiminta. Jäsenkorjaus ei ole sinällään hierontaa, vaikka lihaksistoa ja jänteitä käydäänkin läpi ja osa korjausta on myös sinun aktiivista osallistumistasi kuten nilkan koukistusta ja ojennusta pyydettäessä.

Tässä opiskeluvaiheessa hoidan jalkoja ja selkää jalkapohjista liikkeelle lähtien. Aikaa kannattaa varata1,5h ja lisäohjeita lähetän ajanvarauksen yhteydessä. 

Harjoitustyönä hinta 25€.

Ota yhteyttä!

Löydät minut somesta:

  • Facebook
  • Instagram

Viestisi on nyt lähetetty!

bottom of page